Teamsessies / risicosessies

De natuur is simpel, en ook in de natuur wijst Risk-BASE jouw team de weg. 

Wat is er nou leuker, als je toch een risicosessie wilt doen, om dit in het bos te doen! Vergezeld van een gezellig kampvuur, koffie en thee met elkaar brainstormen over doelstellingen, risico's en kansen, gefaciliteerd door een ervaren risicomanager / wildernisgids. Er is iets met de setting rondom het kampvuur waardoor je dichter tot elkaar kan komen, en samen tot de kern van de risico's en doelstellingen komt. En natuurlijk zitten we droog als het weer tegenvalt en kunnen we er ook culinair iets heerlijks van maken! Kamperen hoeft immers geen kramperen te zijn. 

En als het inhoudelijke is besproken kunnen we nog leukere dingen doen in het kader van teambuilding en bushcraft. Denk bijvoorbeeld aan leren vuur maken (een van de belangrijkste vaardigheden die een mens kan leren), lepels snijden (het eerste gereedschap dat we als mens gebruiken), samen shelters bouwen (samenwerking!) of nog andere leuke activiteiten waarmee Risk-BASE samenwerkingsverbanden heeft zoals Obstacle runs en kanovaren in de Biesbosch. Natuurlijk passen we de intensiteit en samenstelling van het programma samen aan op de behoefte van jou en je team. 

Kortom met de gastvrijheid en expertise in het faciliteren van teamsessies biedt Risk-BASE een gegarandeerd nuttige en leuke risicosessies!

Bushcraft

Risk-BASE verzorgt volledige bushcraft cursussen. Programma thema's kunnen zijn:

  • Vuur maken;
  • Diersporen;
  • Vissen;
  • Shelters bouwen;
  • Knopen, tools en houtbewerking. 

De benodigde kennis om instructie te kunnen geven is opgedaan in de Jaaropleiding Wildernisgids van Wildernisschool Outback.

Individuele coaching en meditatie

Kom tot rust in de natuur en vind de antwoorden in jezelf. Door even stil te staan met gezamenlijke ademhalingsoefeningen en meditatie kom je verder. Het zal je verwonderen als je vijftien minuten in het bos met je ogen dicht zit wat je allemaal opmerkt, in de natuur maar ook in jezelf. Dit maakt dat de natuur zo een geweldige inspiratiebron is om terug naar de basis te gaan, ogenschijnlijke complexe problemen op werk of in privésfeer in perspectief te plaatsen en met nieuwe energie weer aan de slag te gaan.